UK_EXP_ELF
noobie
Рейтинг: +0/-2
|
 |
« on: December 09, 2019, 06:44:07 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
UK_EXP_ELF
noobie
|
 |
« Reply #1 on: December 09, 2019, 06:52:28 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
MU
Server Administrator
MUOptinet Owner
Forum Legend

Рейтинг: +71/-20
MU Animator xD
|
 |
« Reply #2 on: December 10, 2019, 12:16:26 PM » |
|
с каква цел?? какво ще подобри играта това?
|
|
|
|
|
|
|
my7h
noobie
Рейтинг: +0/-0
|
 |
« Reply #3 on: December 11, 2019, 08:57:06 AM » |
|
Здравейте! Бих искал да попитам по темата, защо не направите кравата по-силна и да дропи топ предметите без лък, а от JoC+11 да падат оръжия с лък? Така отново ще се върне интереса към Давиас, много повече хора ще райдват там и ще имат достъп до топ предметите и съответно ще се раздвижи и ПвП и маркета. Като А и Б лига 
|
|
|
|
|
|
|
UK_EXP_ELF
noobie
|
 |
« Reply #4 on: December 11, 2019, 10:37:07 PM » |
|
Здравейте! Бих искал да попитам по темата, защо не направите кравата по-силна и да дропи топ предметите без лък, а от JoC+11 да падат оръжия с лък? Така отново ще се върне интереса към Давиас, много повече хора ще райдват там и ще имат достъп до топ предметите и съответно ще се раздвижи и ПвП и маркета. Като А и Б лига  ++++++++++++11111
|
|
|
|
|
|
|
UK_EXP_ELF
noobie
|
 |
« Reply #5 on: December 11, 2019, 10:44:45 PM » |
|
нека да обясня по подробно със какво ще подобри c това играта !!!! 1во давияс замака е най стратегическо място за кил понже не пишеш мове дънгеон 3 и след 10 сек . да си на уорма както е ся във дг.3 2ро. там може да се събират гилдовете и е много по лесно да се изгради стратегия за запазване на позициите на гилда. 3то така ще се мотивират повеше играчи да правят колективна игра дали чрез алианс..или огувиорка се тая
|
|
|
|
|
|
|
UK_EXP_ELF
noobie
|
 |
« Reply #6 on: December 11, 2019, 10:51:18 PM » |
|
не забравяйте че там се провеждаше най елитния гуилд евент за всички времена CS!!
|
|
|
|
|
|
|
WinX
MUOptinet Player
Рейтинг: +6/-58
|
 |
« Reply #7 on: December 12, 2019, 04:59:51 PM » |
|
Че ти ходиш на лорм един път в месеца даже последния месец и по-рядко какво значение има за теб в кои град ще е 
|
|
|
|
|
|
|
WinX
MUOptinet Player
Рейтинг: +6/-58
|
 |
« Reply #8 on: December 12, 2019, 05:02:18 PM » |
|
И двата уорма си са наред. Време е за куестове, 7 месеца с 15 куеста? Нови итеми в уорм: Дп, адам, хъри, нейчър, гимлито да остане, но да пада на фул, аква и кундун с лък но без Л рейт инкрийз 2%, а максимум Л Рейт лвл 20. За да може на следващия етап, когато се пуснат кингове фф и дарк сайд, да падат на фулл, както и аквата,кундуна. Поне този сезон да доиграем със последните стафове и оръжия с Лък рейт и инкрийз 2%. Дропа да бъде малко по-висок, за да може повече от играчите да се сдобият с последните айтъми преди рестарта, не като предните сезони да падне 1 кунд и 2 акви на фулл за 2 месеца, а останалите да играят с рейт лвл...
Дано скоро се вземат под внимание предложенията , защото сървъра тотално умря...
|
|
|
|
|
|
|
DarkSun
Forum Legend

Рейтинг: +12/-7
|
 |
« Reply #9 on: December 12, 2019, 11:38:32 PM » |
|
За мен сървърът всеки един сезон е едно и също. Няма ли някой ден да се види смяна на концепцията? За мен една смяна на версията на 1.0 ще направи всичко много по-интересно. Освен да се биете за 1 червей друго май не правите. Защо не се направят тези куестове, на определен брой ресове, да се пускат нови, с по-различни награди? Идеи много, но някои хора като кажат "не искаме това и онова" и Владо се налага да ги слуша. Вземете се хванете и съживете малко този сървър, защото макар и да не съм влизал от месеци, съм сигурен че над 70% от героите в игра са АФК по цял ден. Давайте на Владо по-смислени предложения за промяна, защото искам някой ден пак да почна да цъкам с интерес в този сървър, вместо да търся друг.
|
|
|
|
Някой пусна на жените мухата, че и те трябва да изпитват удоволствие от секса...
|
|
|
UK_EXP_ELF
noobie
|
 |
« Reply #10 on: December 13, 2019, 09:30:31 PM » |
|
За мен сървърът всеки един сезон е едно и също. Няма ли някой ден да се види смяна на концепцията? За мен една смяна на версията на 1.0 ще направи всичко много по-интересно. Освен да се биете за 1 червей друго май не правите. Защо не се направят тези куестове, на определен брой ресове, да се пускат нови, с по-различни награди? Идеи много, но някои хора като кажат "не искаме това и онова" и Владо се налага да ги слуша. Вземете се хванете и съживете малко този сървър, защото макар и да не съм влизал от месеци, съм сигурен че над 70% от героите в игра са АФК по цял ден. Давайте на Владо по-смислени предложения за промяна, защото искам някой ден пак да почна да цъкам с интерес в този сървър, вместо да търся друг.
+1
|
|
|
|
|
|
|
WORM_ARENA
noobie
Рейтинг: +0/-0
|