RePLaY
Forum Legend

Рейтинг: +7/-8
|
 |
« Reply #15 on: July 06, 2019, 08:58:29 PM » |
|
ХОФА Е ДРУГАТА НЕДЕЛЯ 07.07
А статуята на БЦ няма ли малко да се засили, че като я напънем 5 елфа я духва вятъра, пада за 0,5 секунди, даже някой път не и правиш и дмг... Да не говорим като се увеличават ресовете колко слаба ще стане, тото шанс.. Не знам, само аз ли нямам Edit на коментарите, но.. не може ли да се направи кръвта на статуята да се вдига пропорционално на играчите вътре в БЦ? 3ма играчи вътре в БЦ, кръвта да е по-ниска отколкото когато са 10 примерно, за да се балансира. Да Владо ще я направи сама да изчислява колко елфа и бк сме и дали някой го е дропнало след първоначалните изчисления ще и пусне автоматичен изчислителен режим нищо работа  Може или да я увеличи или нищо гении такъв тая игра на 20 г едва ли има чак такива опции  Вместо да напишеш нещо продуктивно да помогнеш как сървъра би се подобрил, ти пак остроумничиш. Ама то за теб няма спирка, нищо не знаеш и пак се опитваш да се правиш на интелигентна... Аз като имам предложение, владо ще каже дали може или не може да се приложи... Аз не знам дали става или не, затова го написах тук, ама ти освен "едва ли" нищо друго не каза...
|
|
|
|
Hero:RePLaY,RePLaYkA,RePLaY4o !
|
|
|
WinX
MUOptinet Player
Рейтинг: +6/-58
|
 |
« Reply #16 on: July 06, 2019, 10:04:50 PM » |
|
Ами съвсем нормално ти казвам , че не може да изчислява тая статуя сама ...
|
|
|
|
|
|
|
3x7r3m1s7a
MUOptinet Player
Рейтинг: +4/-2
|
 |
« Reply #17 on: July 07, 2019, 01:45:21 AM » |
|
Отново всичко е на произвола на съдбата както всеки един сезон...вие какво очаквате, "цветя и рози" ли?
|
|
|
|
|
|
|
WinX
MUOptinet Player
|
 |
« Reply #18 on: July 07, 2019, 02:12:19 AM » |
|
е само не очаквам статуята в бц да изчислява колко сме иначе всичко може да се очаква
|
|
|
|
|
|
|
RePLaY
Forum Legend

|
 |
« Reply #19 on: July 07, 2019, 12:06:28 PM » |
|
Тогава да се измисли формула, която да се адаптира всяка седмица спрямо вдигането на ресовете, защото сега статуята е супер слаба, да не говорим след 5-10 рр колко ще бъде... Средно в бц6 влизат поне 4-5 елфа за статуята
BC6 Statue HP = Current res * (( BK points per rr + ME points per rr)/2) * 10 =
BC6 Statue HP = 15 * ((4500 + 4800)/2) * 10 =
BC6 Statue HP = 15 * 4650 * 10 = 697 500 (Примерно, не знам колко HP е статуята в момента)
Също така не може ли на *POST* в сайта да се сложи не само BUY/SELL но и "TRADE".
Пример: Trade ring ref 3% = rate 3%, Trade WINGS BK + ML = SM Wings + ML
|
|
|
|
|
|
|
November
Guest
|
 |
« Reply #20 on: July 08, 2019, 06:19:19 PM » |
|
Predlagam posta da se spre, napulno izlishen spam... Shtom e pusnat za buy i sell samo, mogat spokoino da si tursqt i prodavat itemi ot opciqta v kontrolniq panel POST POST... A te po cql spamqt gluposti <
Напълно ПРОТИВ! Една от причините да взимам ВИП този сезон е поста..Всеки който системо злоупотребява с използването му може да бъде наказан.Лично според мене цената трябва да се качи на 50милиона за пост.Цвета да му се смени със син. Едно от малкото неща които харесвам този сезон е поста...Иначе си е вярно,че има излишен спам но едва ли пречи чак толкова на играта.
|
|
|
|
|
|
|
November
Guest
|
 |
« Reply #21 on: July 08, 2019, 06:20:46 PM » |
|
Тогава да се измисли формула, която да се адаптира всяка седмица спрямо вдигането на ресовете, защото сега статуята е супер слаба, да не говорим след 5-10 рр колко ще бъде... Средно в бц6 влизат поне 4-5 елфа за статуята
BC6 Statue HP = 15 * 4650 * 10 = 697 500 (Примерно, не знам колко HP е статуята в момента)
Също така не може ли на *POST* в сайта да се сложи не само BUY/SELL но и "TRADE".
Днес при 7 елфа статуята държа доста хитове не виждам как и къде ви бърка кръвта и как решихте,че е малко?Реално не удряш защото не знаеш как да си поставиш мишката правилно и това няма общо с кръвта и.
|
|
|
|
|
|
|
RePLaY
Forum Legend

|
 |
« Reply #22 on: July 08, 2019, 08:35:55 PM » |
|
Днес при 7 елфа статуята държа доста хитове не виждам как и къде ви бърка кръвта и как решихте,че е малко?Реално не удряш защото не знаеш как да си поставиш мишката правилно и това няма общо с кръвта и. Пусни си хронометъра мой, пада за 1-2 секунди, не знам на какви наркотици си...
|
|
|
|
|
|
|
MU
Server Administrator
MUOptinet Owner
Forum Legend

Рейтинг: +71/-20
MU Animator xD
|
 |
« Reply #23 on: July 08, 2019, 10:09:35 PM » |
|
Вдигнах кръвта моля тествайте и кажете как е
|
|
|
|
|
|
|
WinX
MUOptinet Player
|
 |
« Reply #24 on: July 08, 2019, 11:53:14 PM » |
|
Predlagam posta da se spre, napulno izlishen spam... Shtom e pusnat za buy i sell samo, mogat spokoino da si tursqt i prodavat itemi ot opciqta v kontrolniq panel POST POST... A te po cql spamqt gluposti <
Абсолютно е излишна опцията ПОСТ и е най-добре да се махне. При положение , че има друга опция от сайта , която е много по-евтина и удобна и доста по-забележима. На тоя пост са само обиди и ще става още по-зле.
|
|
|
|
|
|
|
MU
Server Administrator
MUOptinet Owner
Forum Legend

Рейтинг: +71/-20
MU Animator xD
|
 |
« Reply #25 on: July 09, 2019, 08:28:50 AM » |
|
пращайте ми снимки и ще наказвам
|
|
|
|
|
|
|
WinX
MUOptinet Player
|
 |
« Reply #26 on: July 09, 2019, 08:49:52 AM » |
|
Какъв е смисалът трябва по цял ден да се занимаваме и ние и ти с глупости  На мен не ми дреме толкова ,че някой ме обидил в онлайн игра , че да тръгна да ти пращам и снимки , но опцията е излишна служи само за обиди и нападки. Идва ми малко изнервящо постоянно да се спами кои къде кои педал утрепал и майка му каква била и т.н.....  По-добре махни пост и сложи един психолог в Нория да разговарят с него от 14 ч. до 16 ч.
|
|
|
|
|
|
|
RePLaY
Forum Legend

|
 |
« Reply #27 on: July 09, 2019, 10:21:55 AM » |
|
Според мен не бива да се маха, тъй като е много по-лесно да напишеш /post отколкото да влизаш в сайта и да търсиш итема и с какво опции и тнт. Просто ако може да се промени цвета, защото на гилдията е зелен и на поста е зелен.
|
|
|
|
|
|
|
DarkSun
Forum Legend

Рейтинг: +12/-7
|
 |
« Reply #28 on: July 09, 2019, 02:28:20 PM » |
|
пращайте ми снимки и ще наказвам
Прави го по 100 милиона, смени цвета и да се приключва. И ако пак някой почне да пише глупости, псува и заплахи, се прави снимка и ти се праща. Но този пост в играта си е необходим, защото пост опцията в сайта е доста ограничена.
|
|
|
|
Някой пусна на жените мухата, че и те трябва да изпитват удоволствие от секса...
|
|
|
RePLaY
Forum Legend

|
 |
« Reply #29 on: July 10, 2019, 12:29:49 PM » |
|
Аз предлагам да се измисли начин МГ боец да се върне в gameplay-a, ако някой има идеи да сподели, ще е супер да има разнообразие и нито един сървър не се е опитал да промени МГ боец (STR stats) от безполезен към нещо по-добро. На мен което ми хрумва в момента е някои 2 hand оръжия за МГ да се направят 1 hand и да има HoF за МГ боец . Нека да чуя и вашето мнение.
|
|
|
|
|
|
|
|