May 20, 2018, 04:37:14 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Нека всеки един редовен потребител в форума влезе в "Редактирай профила >> Профил " и впише своите герои с които играе в >> "Личен Текст:" !

 
   Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Как се пуска Maps в игра  (Read 2103 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
dobromir2
noobie


Рейтинг: +0/-0
Offline Offline

Posts: 4


View Profile
« on: February 20, 2017, 08:04:17 AM »

Искам да предложа една малка идея би било чудесно ако можи да направите в горния десен ъгъл един компас с карта че ми писна да се чудя де сам и как да стигна едикаде си много се надявам молбата ми да бъде удовлетворена
« Last Edit: February 23, 2017, 11:28:55 AM by MU » Logged
MU
Server Administrator
MUOptinet Owner
Forum Legend
*****

Рейтинг: +66/-12
Offline Offline

Posts: 1997


MU Animator xD


View Profile Email
« Reply #1 on: February 20, 2017, 10:04:51 PM »

ами има си карта пуска се и се спира от файла в папката на играта settings.ini
Logged

dobromir2
noobie


Рейтинг: +0/-0
Offline Offline

Posts: 4


View Profile
« Reply #2 on: February 21, 2017, 10:27:08 AM »

ами има си карта пуска се и се спира от файла в папката на играта settings.ini
влязох в папката на играта и намерих само един фаил settings дето се отваря с notepad и в него има ето това :
[Main]
FixGlow         = 1       ; correct 99 items glow to original
MiniMap         = 0

[3DCameraMode]
Enabled         =0
ControlType      =2
Sensivity      =7
PosZ=115.000000
RotZ=-103.799850
RotY=47.099995
Zoom=60.000000

[3DSky]
Enabled         =1
DayNight      =1

какво да направя за да стане?
Logged
dobromir2
noobie


Рейтинг: +0/-0
Offline Offline

Posts: 4


View Profile
« Reply #3 on: February 22, 2017, 02:04:00 PM »

може ли да обясните по точно как се пуска аз не му рабирам като вас
Logged
MU
Server Administrator
MUOptinet Owner
Forum Legend
*****

Рейтинг: +66/-12
Offline Offline

Posts: 1997


MU Animator xD


View Profile Email
« Reply #4 on: February 22, 2017, 03:13:47 PM »

MiniMap         = 0
трябва да стане
MiniMap         = 1
Logged

dobromir2
noobie


Рейтинг: +0/-0
Offline Offline

Posts: 4


View Profile
« Reply #5 on: February 23, 2017, 07:10:01 AM »

MiniMap         = 0
трябва да стане
MiniMap         = 1
Така вече друго казва много благодаря Grin
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
MUOPTINET-FORUM
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!