November 30, 2021, 08:41:52 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Нека всеки един редовен потребител в форума влезе в "Редактирай профила >> Профил " и впише своите герои с които играе в >> "Личен Текст:" !

 
   Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Проблем - натискането на F12 ЧЕРЕН ЕКРАН  (Read 20956 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jason
noobie


Рейтинг: +0/-1
Offline Offline

Posts: 3


View Profile Email
« on: August 04, 2015, 03:31:04 AM »

Ами дърпам си клиента, разархивирам си го, пускам си играта и при натискането на F12 да ми стане на прозорец се получава това :

http://prikachi.com/images.php?images/173/8279173B.jpg

П.С. : Лаптоп с Windows 7 x64


Открих решението. От настройките на видео картата трябва да се избере Color depth 16bit вместо 32bit и всичко си върви.
« Last Edit: October 31, 2015, 10:54:24 AM by MU » Logged
MU
Server Administrator
MUOptinet Owner
Forum Legend
*****

Рейтинг: +71/-20
Offline Offline

Posts: 2131


MU Animator xD


View Profile Email
« Reply #1 on: August 04, 2015, 11:02:35 PM »

От настройките на видеокартата трябва да се направи на Perfomance вместо Quality
Logged
MU
Server Administrator
MUOptinet Owner
Forum Legend
*****

Рейтинг: +71/-20
Offline Offline

Posts: 2131


MU Animator xD


View Profile Email
« Reply #2 on: August 06, 2015, 01:42:59 PM »

Ъпдейтна ли драйверите на видоекартата
Logged
profit
MUOptinet Player
*

Рейтинг: +5/-2
Offline Offline

Posts: 161


Форумен Боец


View Profile Email
« Reply #3 on: August 06, 2015, 05:05:10 PM »

А идеи защо на уин 10 изписва дисконектед всеки път ?
Относно това, явно има промени по клиента и след ново сваляне се оправи.
Logged

---------------------------------------------------------------------
Ka6eto_Lud / ChezarE / fifi
snaipa
MUOptinet Player
*

Рейтинг: +0/-0
Offline Offline

Posts: 70


View Profile Email
« Reply #4 on: October 21, 2015, 06:27:17 PM »

Владо,и аз съм така бате....пробвах и с това което си написал вместо quality....при мен проблема няма да е друг лаптопа е чисто нов дава черен екран на по голяма резолуция тругва но не се вижда 1/2 от играта на по малка неще и да чуе
Logged
moons7er
noobie


Рейтинг: +0/-0
Offline Offline

Posts: 7


View Profile
« Reply #5 on: October 23, 2015, 07:00:36 PM »

Аз съм също с Уин 7 64 и имам същия проблем. Цял ден се мъча, какво ли не пробвах, но не става. Свалих на един друг комп с Уин 10 64 и си работи нормално. Никой ли не знае решение, че не ми се слага друг уин
Logged
snaipa
MUOptinet Player
*

Рейтинг: +0/-0
Offline Offline

Posts: 70


View Profile Email
« Reply #6 on: October 24, 2015, 01:13:43 PM »

ставаме 3 с този проблем.....резултат никав 4 ден едно и също какво ли не пробвах да сменям резолуций висоал студия директх дривери 100 смехин въпреки че си бяха най новите и тва е все същото греда.....единствения начин по който тръгва играта що годе нормално но пък 1/2 от нея не се вижда е когато настрой уиндоу мода на 800х600 а лаунчера на най голямата резолуция.....
Logged
moons7er
noobie


Рейтинг: +0/-0
Offline Offline

Posts: 7


View Profile
« Reply #7 on: October 30, 2015, 09:07:59 PM »

Открих решението. От настройките на видео картата трябва да се избере Color depth 16bit вместо 32bit и всичко си върви.

http://store.picbg.net/pubpic/2C/91/e88aa185e7d72c91.png
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
MUOPTINET-FORUM
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!