January 29, 2022, 04:18:28 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Нека всеки един редовен потребител в форума влезе в "Редактирай профила >> Профил " и впише своите герои с които играе в >> "Личен Текст:" !

 
   Home   Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2
  Print  
Author Topic: Често срещани проблеми  (Read 54564 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Formаl
Forum Legend
**

Рейтинг: +5/-11
Offline Offline

Posts: 439


Rexar & AssBraker & Formal


View Profile WWW
« on: August 15, 2012, 09:41:39 PM »

От заглавието се разбира за какво е темата

Dll Corrupted >> Ето решението направете каквото съм направил в снимката >> http://muoptinet.com/dll.jpg


1.Най актуално в момента е проблема с влизане в играта (launchera става блед)
Ако на някой не му тръгва играта да направи това:
За WindowsXp:
Дясно копче на main.exe после Propartiеs(Свойства) после горе Compatibility(Съвместимост) i слагате отметката на Turn Off advanced text (Изкл. текст)... Aply OK
За Windows7:
Премахнете от TaskManager процес ApntEx.exe
Торент програмите също пречат на работата на клиента!


2.Размазани букви
a/ Ако сте на vista това е решението на проблема http://prikachi.com/images.php?images/888/5142888r.jpg

b/ Aко сте на Windows XP това е решенето на проблема http://prikachi.com/images.php?images/137/2701137z.jpg

c/ Ако сте на Windows 7 това е решението на проблема http://prikachi.com/images.php?images/897/5142897B.jpg

3.Сеч в игра
а/Започнете с преинсталация на играта

b/Смяна на драйвъри на видеото

c/Смяна на видео картата

4.Дроп от игра

Преди да ви  дроп ви излиза един прозорец за дебъг просто не го барайте и си играйте

5.Проблем с минимизирането
a/Отваряте програмата mu_window (в папката на играта)
b/Направете го така http://prikachi.com/images.php?images/585/5143585b.png
c/Влизате в играта и натискате f12 след което минимизирате с f11
« Last Edit: August 27, 2015, 07:28:11 PM by MU » Logged
MU
Server Administrator
MUOptinet Owner
Forum Legend
*****

Рейтинг: +71/-20
Offline Offline

Posts: 2131


MU Animator xD


View Profile Email
« Reply #1 on: August 15, 2012, 11:37:10 PM »

този прозорец за дебъг излиза ако имате Visual Studio 2010 !
Logged
Formаl
Forum Legend
**

Рейтинг: +5/-11
Offline Offline

Posts: 439


Rexar & AssBraker & Formal


View Profile WWW
« Reply #2 on: August 15, 2012, 11:37:57 PM »

този прозорец за дебъг излиза ако имате Visual Studio 2010 !
Няма такова нещо Smiley
Logged
MU
Server Administrator
MUOptinet Owner
Forum Legend
*****

Рейтинг: +71/-20
Offline Offline

Posts: 2131


MU Animator xD


View Profile Email
« Reply #3 on: August 16, 2012, 12:00:58 AM »

на какъв windows si
Logged
Formаl
Forum Legend
**

Рейтинг: +5/-11
Offline Offline

Posts: 439


Rexar & AssBraker & Formal


View Profile WWW
« Reply #4 on: August 16, 2012, 12:05:20 AM »

XP
Logged
PitGrin
noobie


Рейтинг: +0/-0
Offline Offline

Posts: 3


View Profile
« Reply #5 on: September 27, 2012, 09:09:19 PM »

Здравейте,искам да се обърна към всички компетентно отностно mU ланчера ...така имам следния проблем ползвам winxp ...след определено време PC просто си забива ...първоначално мислех че е видео картата , но пък не било това след това 1 приятел ме светна че може да е от текстурите и шрифта на самата игра ...нагласих ги на ариал размер 10...но това само намали хард атаките който получавам ...поне 1път или 2 пъти в деня компа забива..от само себе си ако някой се е сблъсквал с подобен проблем моля да помогна .
благодаря предварително!  Undecided
Logged
profit
MUOptinet Player
*

Рейтинг: +5/-2
Offline Offline

Posts: 161


Форумен Боец


View Profile Email
« Reply #6 on: September 28, 2012, 12:15:56 AM »

Здравейте,искам да се обърна към всички компетентно отностно mU ланчера ...така имам следния проблем ползвам winxp ...след определено време PC просто си забива ...първоначално мислех че е видео картата , но пък не било това след това 1 приятел ме светна че може да е от текстурите и шрифта на самата игра ...нагласих ги на ариал размер 10...но това само намали хард атаките който получавам ...поне 1път или 2 пъти в деня компа забива..от само себе си ако някой се е сблъсквал с подобен проблем моля да помогна .
благодаря предварително!  Undecided
това само на МУ ли се получава  Huh Grin
Logged

---------------------------------------------------------------------
Ka6eto_Lud / ChezarE / fifi
PitGrin
noobie


Рейтинг: +0/-0
Offline Offline

Posts: 3


View Profile
« Reply #7 on: September 29, 2012, 12:40:45 AM »

да само на MU се получава.
Всички стъпки който админа е написал по горе съм ги изпълнил резултата е нулев!
Logged
profit
MUOptinet Player
*

Рейтинг: +5/-2
Offline Offline

Posts: 161


Форумен Боец


View Profile Email
« Reply #8 on: September 29, 2012, 12:58:57 AM »

да само на MU се получава.
Всички стъпки който админа е написал по горе съм ги изпълнил резултата е нулев!
май не схвана иронията, та направо - нещо не ти е наред с компютъра за да забива ...
Logged

---------------------------------------------------------------------
Ka6eto_Lud / ChezarE / fifi
PitGrin
noobie


Рейтинг: +0/-0
Offline Offline

Posts: 3


View Profile
« Reply #9 on: October 02, 2012, 10:44:40 PM »


май не схвана иронията, та направо - нещо не ти е наред с компютъра за да забива ...
[/quote]
може и да си прав ..изглежда само при мене става това нещо...много тъжно  Undecided
Logged
MU
Server Administrator
MUOptinet Owner
Forum Legend
*****

Рейтинг: +71/-20
Offline Offline

Posts: 2131


MU Animator xD


View Profile Email
« Reply #10 on: October 02, 2012, 11:25:46 PM »

Skype muoptinetgroup
Logged
Voldemeur
MUOptinet Player
*

Рейтинг: +0/-8
Offline Offline

Posts: 57



View Profile Email
« Reply #11 on: June 20, 2013, 01:15:42 AM »

този прозорец за дебъг излиза ако имате Visual Studio 2010 !
Мене ми излиза ако слушам музика , демек ако имам нещо друго пуснато освен Муто.Най-често ми става като имам пуснат Winamp и Му едновременно и ми дава ерор.
Logged

You want something?Go get it!
Formаl
Forum Legend
**

Рейтинг: +5/-11
Offline Offline

Posts: 439


Rexar & AssBraker & Formal


View Profile WWW
« Reply #12 on: June 20, 2013, 01:32:46 AM »

този прозорец за дебъг излиза ако имате Visual Studio 2010 !
Мене ми излиза ако слушам музика , демек ако имам нещо друго пуснато освен Муто.Най-често ми става като имам пуснат Winamp и Му едновременно и ми дава ерор.

Скриваш го някаде и не го бараш и немаш проблеми докато не махнеш играта и не я пуснеш наново Smiley
Logged
BrumBrym
noobie


Рейтинг: +0/-0
Offline Offline

Posts: 14


View Profile
« Reply #13 on: August 11, 2013, 12:11:33 AM »

Известно време след като се ресна сървара не ,нямах никакви проблеми. Но от 1 месец отново ми се появи проблема който ми беше преди рестарт. Значи като натискам G  за гилд , ме дропва по 100 пъти ...  Как може да се разреши този проблем?
Logged

King0fDead is back!
chasquido
Forum Legend
**

Рейтинг: +18/-48
Offline Offline

Posts: 308


HallofFame, Йоан


View Profile
« Reply #14 on: August 11, 2013, 01:51:04 AM »

И мен ми е така от 1 месец, просто вече свикнах и не го натискам ...
Logged
Pages: [1] 2
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
MUOPTINET-FORUM
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!