January 18, 2022, 09:40:51 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Нека всеки един редовен потребител в форума влезе в "Редактирай профила >> Профил " и впише своите герои с които играе в >> "Личен Текст:" !

 
  Home Help Search Calendar Login Register  
  Show Posts
Pages: [1]
1  MUOptinet #1 97d 100x http://muoptinet.com / Предложения/Евенти/Events/Suggestions / Re:Спаун за уникални итеми ? on: July 31, 2012, 10:43:48 PM
Идеята не е лоша , но това с какви опции да падат итемите от моб се съмнявам да може да се направи , до колкото знам само % може да се направи.И това с 5 човека само да може да се бие не ми харесва , по-добре да е така:
Dungeon 1,2 да може да се ходи сам и да е по малак % на итеми , и в lt2,3,4,5 % да е по-голям и да са 5 пъти по-силни мобовете, но само с парти , и така всеки си преценява дали да ходи сам или с група, и дали има възможностите да събере група , защото ако е само с партине всички ще могат да ходят и т.н.

Не мисля, че има достатъчно нови моба, за да се направи това в Dungeon 1,2 да биеш сам с едно мобове, а в lt 2,3,4,5 да са други мобове. Но идеята ми като цяло е да се направи нещо наистина ново... това с Unique Spawn-а, сме го виждали къде ли не.

ПС: Може да се направи  да се бият от 3-ма герои, не от 5.

ПС2: Току що разбрах, че има 100%.. ако това нещо се остави така, то няма никакъв смисъл да се правят инстанций или unique spotove..

ПС3: Владо, моля те напиши един подробен коментар с това какво точно може да се моделира по играта, за да можем ние предлагащите да сме наясно какво може и какво не, а не да пишем някви небивалици. Това на DarkMastera версията ли е ?
2  MUOptinet #1 97d 100x http://muoptinet.com / Предложения/Евенти/Events/Suggestions / Re:Спаун за уникални итеми ? on: July 31, 2012, 10:40:17 PM
Ето предложение как да падат Айтемите от първата инстанция:

Exl Item+luck+2 opt = 15% ; Exl item+2 opt = 30% ; Exl item+luck+1opt =20%; Exl Item+1opt = 35% (Ако въобще може така да се моделират Rate-овете.)

BK- от мобовете(не босове) - 25% да пусне exl който е  Red Dragon Item, От Мини Боса - Black Dragon Item - 30% да дропне exl и 30% стоне, 40% FF pants,
От главния бос - 100% дроп на exl.

Elf - от мобовете(не босове) - 25% да пусне exl който е Guardian Item, От Мини Боса - Divine Item - 30% да дропне exl, От главния бос - 100% дроп на exl.

MG - от мобовете(не босове) - 25% да пусне exl( MG може да носи айтемите на другите герой), От Мини Боса - Unicorn Item - 30% да дропне exl, От главния бос - 100% дроп на exl.

SM - от мобовете(не босове) - 25% да пусне exl който е Grand Soul Item, От Мини Боса - Storm - 30% да дропне exl, От главния бос - 100% дроп на exl.

Да се направят по 25% шанс да пада от всеки сет.

Мисля, че е рано за Unique Item, защото сме само 30 реса(Ако от сега пуснете последните Itemi, какво ще правим до 69 рес? Ще си бием на един и същ спот и пак няма да има разнообразие. Нека втората инстанция да пуска новите Айтеми.
3  MUOptinet #1 97d 100x http://muoptinet.com / Проблеми/Въпроси/Questions/Problems / Решение на Дропа при отваряне на сайтова. on: July 31, 2012, 10:13:47 PM
Аз реших този проблем с това, че съм с Google Chrome и отварям сайтовете с опцията "Отваряне на връзката в прозорец "Инкогнито". Може да си отворите направо нов explorer с инкогнито ето така : Цъкате горе в дясно точно по "X" на "Гайчния ключ" ----> "Нов прозорец при използване на функцията "Инкогнито"

ПС: Реших, че като е на български ще се разбере от по-голяма част от играчите.
4  MUOptinet #1 97d 100x http://muoptinet.com / Предложения/Евенти/Events/Suggestions / Re:Zlatni v DS on: July 31, 2012, 10:05:22 PM
Пък и 2 бокса си е в класическите сървъри(бившите.. вече няма хард му-та).

Кои са тия сървъра с 2 инвазии още по времето на алиенс и уарзоне имаше повече от 2.. не говори глупости. Поколението което игреаше МУ порасна, едно време които бяха деца вече са младежи на по 20 години и работят(аз работя от вкъщи и не ми е проблем да седя онлине, но има хора които не са на такава оферта като мойта) и неможе и дума да става да има 2 инвазий, кой ще си играе 1 година да събере някъв тъп сет... Ако 4ки се сложат в дс 3 максовете кво правят, дето са на по 350 лвл, бият само за +5 ? Аз не ходя за 5тици. Затова предлагам само в ДС4 да се сложат инвазии и те да са от сяка по 1. Няма смисъл да има в другите, от гледна точка на това, че ако максовете ще трябва да бъдат ограничени да бият само +5...
5  MUOptinet #1 97d 100x http://muoptinet.com / Предложения/Евенти/Events/Suggestions / Re:Спаун за уникални итеми ? on: July 31, 2012, 09:34:18 PM
Кво стана с Инстанцията? Мързи те да я напраиш ли ? Според мене е каде по-интересна идея от колкото просто един спаун, но вие си знаете Smiley

PS: С тази идея няма да има някъв баланс. Целта не беше ли да са нужни 5 човека  ? фулл парти ? Айде де измислете го малко по иновативино, тва дето сте предложили си е банална раота вече. Инстанцията много по добре пасва отколкото просто един спаун, Нали идеята беше само макс да могат да ходят там, ако е икарус герой на по 20 реса могат да ходят, с бъфа ми. Какъв е смисъла? Направете инстанцията Dungeon1 и сложи на мапа да иска 30 реса или я пусни като дигнеш на 40-45. Обезмисля се идеята ако е просто един или два спауна. Ще се седи на тях постоянно и ще е същата забила работа.Това е цитат от предложението ми за първа инстанция.  
малко само да вдигнете ресове и ще го направя
. И сметнете ако сега пуснете тия Айтеми на 30 рес до 69 кво ще праим, ще си бием шамари ли? Не е нужно да е като БЗ, направи нещо ново и невиждано.. не мисля че е толкова трудно да махнеш монстерите от Dungeon1 и да сложиш от новите монстери, и да се напрай само 30 рес да влизат. Темата за инстанцията събра доста +1, не мисля, че е редно да се отмяташ от това което си казал.

PS2:Здравей,

Понеже незнам точно от бокс+5 кой сет пада примера ми ще е ето така(винаги може да се промени спрямо настройките)
Бокс+5 = Black Dragon etc..

DUNGEON 1
Разбрах че са вкарани монстери от 99б лобстер,аегис,кундум,бали , което ни отваря една огромна страница към експерименти и новости. Идеята ми започва с това, че повечето карти в Муто не се използват, затова се замислих как да накраме играчите да ходят и по тези места. Незнам колко точно са новите животни но ще ти покажа примера с тези 4те които си изброил. Идеята е Dugeon 1,2 да се изчистят от нормалните си мобове и на тяхно място на групички по 3-4 да се наслагат примерно "аегис-и" техния exl drop rate да е завишен,(30% да пусне exl, другите 70% примерно стоне ) а листата с екс айтеми които пускат да са от нивота на Ембро Сета и т.н. Като стигнеш до средата да има ЕДИН Лобстер, който да е МИНИ БОС (70% да дропне exl и 30% стоне)листата с екс айтеми които пуска да е от нивото на Магус Сета и т.н. След това се продължава по трасето с биенето на "аегис-и" докато не се стигне до края на картата и там да е БИГ БОС, а именно Кундум-а(100% дроп на exl) Листата с екс айтеми които да дропи да са от нивота или на ДаркФеникс или Фламинг Феникс(в зависимост дали искаш да пускаш последния сет.)

Exl Item+luck+2 opt = 15% ; Exl item+2 opt = 30% ; Exl item+luck+1opt =20%; Exl Item+1opt = 35% (Ако въобще може така да се моделират Rate-овете.)

DUNGEON2

Същата схема слагат се малки групи от "аегис-и" докъто не се стигне до този път биг бос БАЛИ който има 50% шанс да дропне От последните оръжия.

Exl Item+luck+2 opt = 15% ; Exl item+2 opt = 30% ; Exl item+luck+1opt =20%; Exl Item+1opt = 35% (Ако въобще може така да се моделират Rate-овете.)

Незнам с кои файлове сте, но помня че на ДаркМастер имаха опция на определена карта да се зададе определен брой ресет, и примерно dungeon1=35 resa ;Dungeon2 = 45 resa (вече зави от това колко си решил да е макс реса)

За да минеш "Инстанцията" ще са ти нужни 5 човека, задължително БК и ЕЛФ БЪФЪР. (БК за Танк и Елф за дмг и деф и Heal.)
Животните да са корави но да не са много кръв. Примерно така да се сметне, че една групичка да се бие 30 сек-1 мин. Мини Бос-а да ти трябват около 3-4 минути да се свали и вече БИГ БОС поне едно 8минутно меле.

ПС: Ако ти допада идеята и мислиш че тя може да се осуществи, то тогава всяка една опция подлежи на промяна и пренастройка по начина по който ти харесва. Тази идея е взаимствана от WoW-a, и за първи път в България ще може да се играе в Оптинет. Лично идеята на мен Уникално много ми допада не защото аз съм я мислил, ами защото ще е нещо невиждано и интересно чрез което до една степен ще се реши проблема с нямането какво да се прави като  станеш макс, и събереш ItemS от Бокс-ове.

ПС2: В началото може да се започне само с Dungeon1,2 и след това в зависимост колко нови монстера има да се аднат и losttower2,3,4 които така или иначе са безлюдни. И да се достигне до едно ниво на 5 Инстации за събиране на баш последните сетове.

ПС3: С нетърпение очаквам твоя отговор, и дали/кои неща могат наистина да се направят и кой не. Бих желал да ми споделиш твоито мнение, критика, и дали ти допада като цяло, трудноста на изпълнение и прочие. Готов съм да помогна с какво мога ако се заемеш с този проект. Отново пояснявам не гоня ГМ пост и някви такива подобни, днес видях че си разбран човек които иска да развива сървъра си и да го направи най-добрия и приятен за игра. Очаквам твоя с отговор.

PS4: Пращам ти една примерна карта (нз точно кой от 2та Dungeon-a е това или входа е на правилното място,но просто да добиеш визуална представа за идеята ми) http://prikachi.com/images/856/4983856i.jpg

PS5: Първо съм го пращал на "МУ" под формата на PM затова се обръщам към някого.

Credits: Me

Cheers.
Cheers.
6  MUOptinet #1 97d 100x http://muoptinet.com / Лафче/Chat / Re:Hardcore Music For Hardcore Players on: July 31, 2012, 09:27:54 PM
http://youtu.be/66E7nAXBCqw

картечниците бате !!
7  MUOptinet #1 97d 100x http://muoptinet.com / Лафче/Chat / Re:Hardcore Music For Hardcore Players on: July 31, 2012, 09:25:40 PM
http://youtu.be/qa7eWvvb4nY
8  MUOptinet #1 97d 100x http://muoptinet.com / Предложения/Евенти/Events/Suggestions / Re:Zlatni v DS on: July 29, 2012, 05:02:21 PM
Време е и според мен.
9  MUOptinet #1 97d 100x http://muoptinet.com / Предложения/Евенти/Events/Suggestions / Re:Златни ??? on: July 27, 2012, 04:33:12 AM
dobre e, bk s 3800 str 1k ene bie 4-ka za 1-2 min , a 1 sm za po 15-20 sec ... super balans Smiley
po-dobre namali def-a, obache vdigni dosta hp-to im... tka sh e po-dobre otkolkoto bk dori da ne probiva def-a , a v sushtoto vr sm da probiva i da padat za nqkfi sekundi.
+1
10  MUOptinet #1 97d 100x http://muoptinet.com / Лафче/Chat / Hardcore Music For Hardcore Players on: July 26, 2012, 07:45:47 PM
http://youtu.be/0qasHwwikbQ
11  MUOptinet #1 97d 100x http://muoptinet.com / Предложения/Евенти/Events/Suggestions / 6 милиона /post ? WTF ? on: July 23, 2012, 07:17:27 PM
Хората се научиха да не спамят, а и дори да спамят ще снимаме и ще се банват от /post. Нека намалим цената на поста, аз докъто продам някой Item съм набил 40-50 милиона и трябва да си ги искам от купувача. Нека бъде 1-2-3 милиона, но не чак 6. Играчите ще си следим и ще си report-ваме, за спамери и така. Не мислите ли, че ще е по добре. Не ми се харчат 100 милиона за /post.
Pages: [1]
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
MUOPTINET-FORUM
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!