July 01, 2022, 07:49:40 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: Нека всеки един редовен потребител в форума влезе в "Редактирай профила >> Профил " и впише своите герои с които играе в >> "Личен Текст:" !

 
  Home Help Search Calendar Login Register  
  Show Posts
Pages: [1] 2 3 ... 5
1  MUOptinet #1 97d 100x http://muoptinet.com / Предложения/Евенти/Events/Suggestions / Re: Рестарт on: November 18, 2021, 03:14:30 PM
Аз с предложения няма как да изгоня никого. Точно това, че нищо не се променя гони хората и не просто се отказват, а изобщо и не започват вече.
2  MUOptinet #1 97d 100x http://muoptinet.com / Предложения/Евенти/Events/Suggestions / Re: Рестарт on: November 16, 2021, 05:11:45 PM
Добър ден на всички!

Ще използвам този пост, защото е по темата. Имам няколко идеи за сървъра, които мисля, че ще го направят по-интересен. От 10 години играя тук и си мисля, че предложенията ми са адекватни и само в полза на сървъра!
На първо място  трябва да се намали експ-а на сървъра на 50 и с бонуса от вип-а да става 60. Не повече, защото иначе си става ако не фън, то в най-добрия случай easy. Второ. Инвазията трябва да е през час и да не е много многобройна за да не се препълни бързо сървъра с айтъми и както всяка година половината сървър да е фул още на първия месец за първия хоф. Например 12 гоблина, 8 тайкана и 5 дракона ми се виждат достатъчни. И да им се вдигне кръвта - двойно. Има обаче много хора, които немогат да фармят на инвазия по една или друга причина и за тях предлагам да се увеличат наградите от класациите, както и броят на хората, получаващи награди, за да имат повече хора стимул да се борят там. В момента награди взимат първите 10. Може би ако са 15 ще се повиши интереса към всички евенти.
От миналия сезон много ми допадна, че се играеше само с оръжия от боксове. Мисля, че беше много добра идея и ще е хубаво да си остане така.
С практиката видяхме, че редуцирането на броят на членовете в гилдиите не променя нищо. Правят се втори, което единствено спъва комуникацията по евенти и инвазии, така че трябва броят членове в гилд да е максималният възможен.
Още нещо. За да е максимално интересно трябва всички класове герои да са балансирани. Всички знаем какво става като БК събере реф сет и сложи 2к вит.. Елфа му е горе долу равностоен, МГ също, но СМ то е малко хилаво спрямо останалите. Предлагам да му се дава повече кръв след рес. В момента е +30, нека да пробваме как ще е с +50. Не е кой знае какво ама пак е нещо. Като статсове за след рес предлагам БК 300, Елф 320, СМ 350(+50), МГ 360.
Тази година май не се е стигнало до последните сетове и този път може за разнообразие да се изпуснат някои бози от сорта на сфинкс, спирит и плейт, за да може малко по-бързо да се стигне до по-силните сетове. И без това никой не предпочита гореизброените. Най-слабите оръжия също са абсолютно безполезни, с изключение на крис-а.
За макс рес предлагам нещо между 10 и 15. Но имам и една по-разчупена идея - първата седмица макса да е 10, втората 12, третата 15 и тогава да се проведе първия ХОФ за да не е едно и също всяка година. След което всяка седмица да се вдигат ресовете с по 3.

С тези, които ще играят ще се засичаме в давиас Wink


3  MUOptinet #1 97d 100x http://muoptinet.com / Предложения/Евенти/Events/Suggestions / Re: Предложения VOL.4 on: April 14, 2020, 08:58:46 PM
И най-важния въпрос, аутобъфа ще работи ли?
+1 за ауто бъф. Един въпрос към Stealth дето и той ще играе има няма 1 месец--> Според теб кое би задържало хората в сървъра АФК +5 дена на спот или активен админ с множество евенти? Айде стига сте говорили глупости,че намалянето на XP ще допринесе за развитието на сървъра.
Файнд и рейс евенти ще задържат хората в сървъра според теб, така ли?.. Я да се стегнеш малко и без излишни коментари като нямаш никва градивна идея в главата, а само критики. Никои не игрие МУ, чакащ с нетърпение да влезе админа да му прави евенти бе пич. Ти да не си на 9 да ти се организират забавления.. ХОФ-а е достатъчен, може да се добави някакъв Гилд евент, но това не зависи от мен.
Аз главно настоявам сървъра да придобие някакси по-хард вид, да се намалят точките и броя на златните, експ и т.н., така че те оставям сам да си отговориш трябват ли му според мен на сървъра множество евенти. Активен админ - да!
4  MUOptinet #1 97d 100x http://muoptinet.com / Предложения/Евенти/Events/Suggestions / Re: Предложения VOL.4 on: April 14, 2020, 10:25:05 AM
Ще има изцяло нова схема на дупките стадиум
Точките за рес ще бъдат променени
Вип статуса ще бъде вече само за акаунтп.с. Йоане имаше доста нови неща по време на целия сезон но такива като тебе дето цъкат 1-2 месеца в началото няма как да ги видят а и не знам кво очаквате на тази версия накви чудеса ли ?
За сега добре, въпреки че можеше да орежеш още точките. Това експи ако остане найстина ще сме макс рес за най-много седмица с каквито и да са промените по спотовете, така че е необходимо да намалиш според мен най-малко на 50х, 40х също ще е ок.
Инвазията би трябвало да е на 2 часа и да не са много златните. Нещо от сорта на 12 гоблина, 8 робота и 5 дракона. Тези цифри ще попречат да сме много хора фул айтъми още първия хоф. Също може да се дигне доста кръвта на драконите, не елфка с мана лос да го сваля за 1-2 минути.. Да има смисъл да се събираме на групи за тея дракони, а който иска да си фарми сам ще ходи за гоблини..
5  MUOptinet #1 97d 100x http://muoptinet.com / Предложения/Евенти/Events/Suggestions / Re: Предложения VOL.4 on: April 13, 2020, 04:48:09 PM
Според мен 20 реса са адски много циклене за начало. Предлагам да се намали експ-а на 50х, ресовете на 10-12. Точките на героите след рес също са много. Предлагам БК 240, ЕЛФ 250, СМ 260 (+50), МГ 270. Моментните характеристики не различават сървъра по нищо от един средно-фън сървър и пак след месец, най-много два, ще е наполовина. Също предлагам услугите с кредити да поскъпнат и то значително, както и да се намери ново предназначение на стоуна - например само с него да може да се реска статс.
6  MUOptinet #1 97d 100x http://muoptinet.com / Предложения/Евенти/Events/Suggestions / Re: Скромно предложение относно бц on: June 02, 2019, 08:40:34 AM
Stealth,Сляп ли си Huh Сървъра и сайта са си окей и са добре защитени погрижил съм се за което мога но за защитата на хакове ,това е друг софтуер който не е на нашият комп за който отговаря дадена фирма на която е платено.
В момента сме поръчали нов от друго място надявам се въпреки че е са почивни дни възможно най бързо да предоставят услугата.
По добре да забавим пускането на сървъра от колкото да е пълно с хакове ....
Да не излезе, че ти държа сметка ама след като от тази антихак защита зависи сървъра, не трябва ли да е проверена поне ден преди рестарта за да не се стига дотук?
Иначе съм съгласен, че решението не е да се пусне сървъра незащитен!
7  MUOptinet #1 97d 100x http://muoptinet.com / Предложения/Евенти/Events/Suggestions / Re: Скромно предложение относно бц on: June 02, 2019, 12:29:21 AM
Петък въобще  не е вариянт, ръй като е работен ден, утре към 16/17:00 или събота... Но ако се изчака още една седмица и се случи подобно нещо, някои играчи може да се откажат Wink

Само не знам тая анкета кога ще се вземат предвид гласовете и кога ще се обяви старта? Да се даде ориентировъчен час...

Е то е ясно че старт няма да има и утре, само немога да проумея или не искам да повярвам не знам, найстина ли си е мислил, че старта ще е по-различен от последните години и ше протече гладко и защо не се е погрижил за шибаните атаки. Абе прееба уйкенда на маса народ, защото всичко се оставя за последния момент и после не зависело от него ае стига..
8  MUOptinet #1 97d 100x http://muoptinet.com / Предложения/Евенти/Events/Suggestions / Re: Скромно предложение относно бц on: May 30, 2019, 09:05:59 PM
Replay4o брато спри да предлагаш малоумни предложения моля Huh

Малоумно предложение?

Говоря за масово меле от над поне 20 души, които се бият в клетка за награда и то не само за 1 бос, тоест не свършва в рамките на 1 минута, но от няколко последователни босове. Насърчаване на PvP и разнообразие.

Sugar, сподели какво те тревожи, изрази градивно мнение, защото коментара ти показва само колко си песимистично и деградивно настроен...  Huh
Зарежи, тя кърви от 2 дни и не е на кеф ти градивен коментар искаш..
9  MUOptinet #1 97d 100x http://muoptinet.com / Лафче/Chat / Re: MuOptinet Old Spawns vs MuOptinet Current Spawns on: May 30, 2019, 01:09:29 AM
Да се намалят spot или xp, защото ако е 80(week 100) +VIP  xp точно на 4 ден съм 10 реса, ако това ще е първоначалния max, както всеки сезон.


Тука ще предложа нещо ново, което заслепените няма и да се опитват да разберат - удължаване на началния период, а именно повече ресове.
20 max res с намален xp (60), week bonus xp да няма първия месец-два, а vip-a да дава maximum 10 xp.
Намалени spot.
За да не са прекалено много точките - също  да се намалят. Така ще трябва да си пораздвижите малко сивите вещества, за да измислите нещо ново, а не фиксираните Ви точки които ползвате от 4-5 сезона насам.

Да се направят:
BK-230
ME-250
SM-270+30 vit
MG-290

Като на max(20rr), ще имате 1k точки повече сравнение със старите, което не е болка за умиране, просто да е нещо различно от предните 5-6 год...
А дано! Идеята с точките е черешката на тортата, направо така ще им се размешат картите, че ще превъртят от злоба, само гледай!
10  MUOptinet #1 97d 100x http://muoptinet.com / Проблеми/Въпроси/Questions/Problems / Re: Евентуален рестарт? on: May 24, 2019, 05:38:25 PM
Абе вие го изкарахте че на всеки втори бокс пада фул ринг или пендант... Аз до 30 реса със смто бях с пендант Рейт Лвл20 3. Чак след това си намерих понеже размених файър за него. За цял сезон ми е паднал 1 ринг дд рейт 3 ... Всичко друго е от маркета или трейд. На 10 реса има 30 бкта и 30 елфа на хофа, ше ми кажете че са паднали 60 файър пенданта на фул? Хахах, повечето си разменят пенданти и рингове на хофа, като дойде неделя бара е фул и всеки пише метни рингс метни пенд и т.н. Вий го изкарвате че дропа е 100%. Хората дет стават фулл по-рано или са в силен гилд или играят през ноща. С нормална игра и без смс-си знаеш ли как ше фулнеш на 10 реса.
Вариянта е Уизардите и Танталите да се пуснат в по късен етап, както и оръжията от феникси, и по често (достъпни) куестове. <<<
Какво си седнал да обясняваш на хора , който и един ринг не са си намерили сами да видят как става то е лесно 1-2 месеца имаш работа идваш дава ти някои фулл ринг и си мислиш ,че се сипят еи така на всяка инвазия.Или карат 5-6 месеца с рингове на заем до като паднат на 2000 кредита. Що не седят цял сезон да ходят по инвазии и класации ги видя колко ринга ще им паднат. Пак ще кажа сървъра си е много добре рингове не падат лесно поне при мен не паднаха така както го описвате трябва му един рес и толкова какво разтягате локуми 7 дена 7 нощи. И каквото и да се промени тия които играят пак ще имат вие с претенциите пак ще чакате някои да ви намери или да вземете на заем за хоф положението няма да се промени и няма да станете с повече итеми от играещите така или иначе.


6 пъти прочетох коментара ти и нищо не разбрах - доста противоречиво...
Хахахаха то неможе да правиш ДС, да събираш камъни да си наковеш и 4тия сет на 5 тия герой и да напишеш нещо читаво.
Още една идея от моя страна в навечерието преди хофа да се спира трейда в целия сървър за да си играе всеки с предметите, които сам си е изфармил ама от такива предложения дигат кръвно женските във форума защото нали имат по 4 мулета и е са ще ме подкарат пак до кой рес съм играел и какво ли още не.
11  MUOptinet #1 97d 100x http://muoptinet.com / Проблеми/Въпроси/Questions/Problems / Re: Евентуален рестарт? on: May 24, 2019, 03:29:00 AM
Не им обръщайте внимание на тия няколко цикъла..
12  MUOptinet #1 97d 100x http://muoptinet.com / Проблеми/Въпроси/Questions/Problems / Re: Евентуален рестарт? on: May 23, 2019, 12:58:12 AM
Обикновен ресет трябва, и задължително да се оправи дропа на аквата, какъвто си беше. Не мисля, че ще има положителен ефект да се прави мизерен сървъра - това ще отблъсне хора с по-малко свободно  време като мен, а съм забелязал, че точно такива сме склонни да даваме пари да компенсираме липсата на въпросното време, няколко приятелчета затова се отказаха, аз се регнах чак на средата на сървъра, скоро и това няма да помогне -  няма как да вися цял ден за 1 перо!
Интерес може да се поддържа с добре подбрани куести, които да се пускат редовно
Ма те тия мишки дет искат да пада по 1 перо на 3 дена нема да играят е... Е тоз Stealth за никъв чеп не става ама много говори.
А ти за кво ставаш да докараш няколко героя до 100 реса браво, нолайферка глупава, нямаш един коментар с каквото и да е градивно написано в него. 3 сезона избозила и решила че е фактор. Ей жаба тъпа за последен път ще ти припомня, че това са предложения и всеки има правото да изкаже своята визия  за сървъра, в който ще играем. Аз лично ще играя за няколко пъти по твойте 3 сезона и да едва ли ще го избутам до 100 реса точно щото на 2рата седмица бях фул и ми става скучно след още 2 месеца, а ти ще си седиш на дебелия задник и ще бозиш и ще бозиш..
13  MUOptinet #1 97d 100x http://muoptinet.com / Лафче/Chat / Re: MuOptinet Old Spawns vs MuOptinet Current Spawns on: May 22, 2019, 09:05:23 PM
Нали бро.. бк и елф рескат по-бързо от см и мг по този начин, което не е логично!
Stealthe ако ти дам БК 100 реса дали ще реснеш по-бързо от МГ Huh Вие съвсем говорите глупости бре..МГ/СМ за 2часа и 30 мин правя от 0 до 350.Откъде дойдохте такива играчи и разбирачи ми става мноого забавно! Grin Grin Grin Grin Grin
Става съпрос за рескане на 0 реса и за да ти стане още по-забавно, тикво такава, си помисли ако на един и същ спот (събран) едновремено бият см и елф например еднакви 0 ресови герои, кой ще ресне първи?
14  MUOptinet #1 97d 100x http://muoptinet.com / Проблеми/Въпроси/Questions/Problems / Re: Евентуален рестарт? on: May 22, 2019, 08:06:40 PM
Я си намерете кой да ви го слага ей пачи селски и не ми викай шматка ти еа путк та смешна
15  MUOptinet #1 97d 100x http://muoptinet.com / Лафче/Chat / Re: MuOptinet Old Spawns vs MuOptinet Current Spawns on: May 22, 2019, 12:37:38 PM
Нали бро.. бк и елф рескат по-бързо от см и мг по този начин, което не е логично!
Pages: [1] 2 3 ... 5
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
MUOPTINET-FORUM
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!