Welcome to MU Online Forum

MUOptinet #1 97d 100x http://muoptinet.com => Предложения/Евенти/Events/Suggestions => Topic started by: svinksa on January 24, 2021, 02:22:08 AMTitle: Рестарт
Post by: svinksa on January 24, 2021, 02:22:08 AM
Здравейте на всички.
Искам да попитам дали скоро ще има рестарт на сървъра, тъй като доста хора са вече макс,а и виждам, че online хората не са толкова много.
Освен това мисля(и се надявам), че доста хора ще се зарадват на едно ново начало.  :)


Title: Re: Рестарт
Post by: WinX on January 28, 2021, 04:19:43 PM
Да.Време е!  ;D


Title: Re: Рестарт
Post by: Stealth on November 16, 2021, 05:11:45 PM
Добър ден на всички!

Ще използвам този пост, защото е по темата. Имам няколко идеи за сървъра, които мисля, че ще го направят по-интересен. От 10 години играя тук и си мисля, че предложенията ми са адекватни и само в полза на сървъра!
На първо място  трябва да се намали експ-а на сървъра на 50 и с бонуса от вип-а да става 60. Не повече, защото иначе си става ако не фън, то в най-добрия случай easy. Второ. Инвазията трябва да е през час и да не е много многобройна за да не се препълни бързо сървъра с айтъми и както всяка година половината сървър да е фул още на първия месец за първия хоф. Например 12 гоблина, 8 тайкана и 5 дракона ми се виждат достатъчни. И да им се вдигне кръвта - двойно. Има обаче много хора, които немогат да фармят на инвазия по една или друга причина и за тях предлагам да се увеличат наградите от класациите, както и броят на хората, получаващи награди, за да имат повече хора стимул да се борят там. В момента награди взимат първите 10. Може би ако са 15 ще се повиши интереса към всички евенти.
От миналия сезон много ми допадна, че се играеше само с оръжия от боксове. Мисля, че беше много добра идея и ще е хубаво да си остане така.
С практиката видяхме, че редуцирането на броят на членовете в гилдиите не променя нищо. Правят се втори, което единствено спъва комуникацията по евенти и инвазии, така че трябва броят членове в гилд да е максималният възможен.
Още нещо. За да е максимално интересно трябва всички класове герои да са балансирани. Всички знаем какво става като БК събере реф сет и сложи 2к вит.. Елфа му е горе долу равностоен, МГ също, но СМ то е малко хилаво спрямо останалите. Предлагам да му се дава повече кръв след рес. В момента е +30, нека да пробваме как ще е с +50. Не е кой знае какво ама пак е нещо. Като статсове за след рес предлагам БК 300, Елф 320, СМ 350(+50), МГ 360.
Тази година май не се е стигнало до последните сетове и този път може за разнообразие да се изпуснат някои бози от сорта на сфинкс, спирит и плейт, за да може малко по-бързо да се стигне до по-силните сетове. И без това никой не предпочита гореизброените. Най-слабите оръжия също са абсолютно безполезни, с изключение на крис-а.
За макс рес предлагам нещо между 10 и 15. Но имам и една по-разчупена идея - първата седмица макса да е 10, втората 12, третата 15 и тогава да се проведе първия ХОФ за да не е едно и също всяка година. След което всяка седмица да се вдигат ресовете с по 3.

С тези, които ще играят ще се засичаме в давиас ;)
Title: Re: Рестарт
Post by: WinX on November 18, 2021, 12:06:24 PM
На мен много ми допада как всяка година предлагаш промени за да изгониш още 20-30 редовни играчи и спираш да играеш на 20-ти рес  ;D ;D ;D


Title: Re: Рестарт
Post by: Stealth on November 18, 2021, 03:14:30 PM
Аз с предложения няма как да изгоня никого. Точно това, че нищо не се променя гони хората и не просто се отказват, а изобщо и не започват вече.